Saturday, April 07, 2012

Segmen : Blogwalking dan Review.

Assalamualaikum...

Aku join segmen miss Z.. Macam menarik dan best je..:) Hai miss Z...

Cara-caranya :
Buat tajuk entri : Segmen Blogwalking dan Review
Nak follow blog beliau,terpulang kat korang
 Letak banner kat atas tu dan linkkan ke entri beliau
 Nak tag rakan blogger lain pun terpulang kat korang
Tugasan korang, kritik/komen/review blog mereka yang join segmen ne.Apa yang patut mereka buang/tambah baik/sebagainya
Dah siap..Hantar link korang 

 tarikh tutup : 14 April 2012,jam 2 petang
ps: Blog aku memang simple sangat dan putih gitu...

16 comments:

  1. Salam + Hai yang penuh dengan kecerian.
    Ni datang ni nk follow + kritik. Hehehe~
    Hmm... susunan okey dan kemas. Tp, klu ada warna mungkin lagi menarik kot. =)

    ReplyDelete
  2. jalan2 n follow sini. follow n visit mine =)

    ReplyDelete
  3. Makasi sebab sudi join,,jom terjah dan komen perseta yg join...

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-yang-join.html

    Putih itu bersih..pergh!! hehehe... kemas blog awak.. yg pntg loading tak lmbat hehehe ^^

    ReplyDelete
  4. putih berseri2 belog. hehe
    jom sini http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-iii-segmen-blogwalking-dan.html

    ReplyDelete
  5. nice blog..simple..suker..:)

    salam, kenal,Happy Blogging dan datang dari Segmen : Blogwalking dan Review

    http://butiknornadiah.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal.. cp singgah dari segmen yg sama.. :) btw, blog kamu simple dan sgt2 kemas.. i loike.. :)

    ReplyDelete
  7. dtg dr segmen yg sama

    komen blog awk
    putihhh suci hehe
    blog yg simple
    loading pantas

    ReplyDelete
  8. salam kenal2an.. dtg dr http://farachew.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html..

    nice blog.. putih.. xbyk yg diltak.. nice nice nice..

    ReplyDelete
  9. hye..miera done follow sini.. cantik laa blog! jemput ke blog dan jadi follower kalu blom k.. :))

    http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-miss-z.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    Setuju dgn Syifa'. Susun dh kemas tp terlalu plain :)

    ReplyDelete
  11. terjah sini dari segmen miss z... putih bersih .. heheh... loading?? laju gila.. terbaik .. :)
    jom terjah blog lia...

    ReplyDelete
  12. salam saya sggah dri segmen same:D jmput singgah di.. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

    ReplyDelete
  13. Datang dari segmen yg sama follow awak...


    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-miss-z.html

    ReplyDelete