Wednesday, April 27, 2011

~~semoga ayah awk cepat sembuh~~

sape yg x syg ayah...semua org syg ayah kn...

dia laa yg besarkan kita...bg kita duit pagi sekolah...
antar g sekolah...

pd awk semoga ayah awk cpt sembuh...sbb blh mrh awk lg.....^__^..

kita doa same2 ea....

awk jgn sdh2...snyum laa skit....
love u......:)

syg ayah sy jgk.....







~~bila raudhah dh bersekolah~~

aku ske tgk video ni sbb lawak dn ilangkan ketensionan aku....tmbh comel2.....hehehe ^__^

video
comel laa tu....hehehehe

ni ade lg 1...layan..
video
a..b..c...d..e.....hehehe
ni mse tgh teman aku nk tgu bas nk balek pilah daa..


Saturday, April 16, 2011

~~dua puluh~~

Assalamualaikum……hai2…^__^..thu x semalam hari ape…? Hari jumaat kn..semalam 15 april jgk besday aku yg ke-20…huhuhuhu.. yg xsngka nye dh 20 thn pun ade kek jgk tau…huhu tq aminah, mira, hajar…aku ske kek tu..sbb die besar…shantekk…hehehehe syg korang…tp len kali jgn laa wt cite cm tu aku cuak laa der…..!

gmbr kek xde...tgu mira msukkan dulu..:)..

adalah org tu pesan...: yati blajar rajin2...jgn tinggal solat..ingt kt mak ayah...doa pd Allah selalu xkira susah mhupun senang...

Wednesday, April 06, 2011

~~i like this...~~

smbil stay up smbil tgk ni...ulang2 dh aku tgk.... yg lawaknya johan dgn usop wilcha die...^__^...

moralnya: sy syg mak sy jgk........( touching tgk sam kejar mummy dia )

Monday, April 04, 2011

~~bila shaheizy sam menang~~

Wahh…nk thu x smalam sam menang abph…bintang paling popular plak tu…..best2…sam dpt dua award pelakon filem lelaki dgn PALING POPULAR tuuu……akhirnya die dpt jgk…aku dh agak dh…nasib x menjerit dlm bilik mase dia menang…hehehe ^__^…love u too lah sam…dpt dgr kt radio pun jdk laa der…thniah sam… mcm xtdo mlm dh aku semalam..tersenyum2 jer….(aku x gila tau)..huhuhuhu best yer kalu dpt jmpe sam…..(dlm mimpi laa der..).........
shaheizy sam <== love tou too laa....