Tuesday, January 17, 2012

Goyang-goyang kaki.

Assalamualaikum...

Hai tahun-tahun akhir ni laa yang banyak project tu laa ni laa.. Aku ingatkan business tu senang macam kacang goreng tapi susah juga. Kalau orang otak business memang mantap laa dia buat proposal, marketing plan tu semua bagai. Financial jangan cakap laa kan walaupun dulu aku bercita-cita nak jadi akauntan tapi tak kesampaian. So jangan ingat orang belajar business tu senang dan orang belajar sains tu susah. Dua-dua tu susah okay.. Tabik kat pelajar business..

Tinggal tahap malas dengan rajin seseorang tu je yang menjadikan nya senang. Kalau tak minat memang buat muka jela kan tiap kali belajar.

Motif?
Kan best kalau aku dapat goyang kaki macam kat atas tu. Tapi dukacitanya aku tengah menghadap marketing plan sekarang ni. Walaupun bukan aku buat semua sebab kami 7 orang semua nya...huhu

Tajuk Project business kami untuk ETR300 : Orked Childcare Centre

2 comments:

  1. hehe :) wawa pom same la . tak terfikir pun nak jadi businesswoman , tapi still kene ngadap business study . haihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..tu la..redha jela... ilmu jgk kan..:)

      Delete