Sunday, November 27, 2011

Aku Bukan Tomboy


Cerita yang pada pandangan mata dan hati aku best. Genre komedi romantik pertama arahan Syamsul Yusof. Memang best sebab jalan cerita yang menarik yang tak pernah ada orang buat lagi. 


Scha yang comel dan cantik. Tapi pada aku Scha tak yah la rambut pendek sebab dia dalam cerita ni bukan tomboy. Just perangai je macam laki pakai baju laki. Cuba buat rambut dia panjang sikit lepas tu ikat belakang mesti lagi comel. Ala maybe rambut pendek tu sebab senang nak pakai helmet kot. Syamsul yang memang terbaik lakonan dia ala-ala bendul gitu. dah la bendul boleh plak buat muka sweet.hahaha Shaheizy Sam yang lagi terbaik la...kikikiki.. lakonan dia lebih kurang sama macam filem2 lain tapi dalam cerita ni lagi best. Dia suka buat muka comel konon-konon macho la.. tapi kuat nangis..kikikiki

Aku paling suka part ni.
Tapi kan kan kan ending dia tergantung la...geram betul.........!

3 comments:

  1. awie dlm sembilu. jiwang siot aku. ahha.

    ReplyDelete
  2. TiraPengemis > best woo.......^_^
    shazwan > huhu..sweet talker....

    ReplyDelete