Saturday, August 27, 2011

baik raya

dalam bas seremban - muar


UiTM Negeri Sembilan - Kuala pilah : teksi
Kuala Pilah - Seremban : bas cityliner
Seremban - Muar : bas transnasional
Muar - rumah : kereta makcik
mesti ada orang cakap apa daa nun ni..balik raya pun nak cerita dalam blog..
aku akan jawab biar laa..
aku dah tak da mak aku dah tak de tempat nk cerita..
korang lain laa..boleh cerita semua kat mak..
balik kampung terus cari mak..
:(

apa-apa pun aku masih ada nenek yang boleh aku anggap mak...


2 comments:

  1. x pe nun :)
    awak kene ingat Allah lebih sayangkan ibu awak, thats y awak kene stay strong okay.
    sekurang-kurangnya awak masih bertuah ade adik2 yang comel untuk kongsi suka duka bersama :))
    selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin nun ;D ikhlas dari nadia syazana abd halim & suami ;p

    ReplyDelete
  2. saya sokong nadia! :)
    chill kawan..

    ReplyDelete